Thee

DeliAroma / Thee

Thee bij DeliAroma

Echte thee ruiken, zetten en proeven

Bij DeliAroma draait alles om smaak en kwaliteit. Dat proef je terug in de exclusieve theeën die je in de winkel kunt ruiken, proeven en kopen. DeliAroma verkoopt vooralsnog alleen echte thee, van de theeplant Camellia sinensis. Al naargelang de duur van de fermentatie van de theebladeren zijn er vier soorten thee: witte, groene, oolong en zwarte thee.

Op basis van deze vier ‘bereidingswijzen’ van thee, heb je bij DeliAroma de keuze tussen zo’n 53 bijzondere smaken losse thee. De grove, losse thee geeft meer aroma’s af in kokend water dan de fijngemalen thee in theezakjes. Natuurlijk hebben we ook alle accessoires in de winkel om jouw perfecte kop thee te zetten.

Kom thee drinken bij DeliAroma

Bij DeliAroma zijn er tafeltjes waar je aan kunt schuiven om van onze thee (of koffie) te genieten. Wij bieden elke maand een andere verse thee aan, natuurlijk met wat lekkers en geserveerd geheel in stijl van de winkel.


Thee van de maand

Glühwein thee

Maak een heerlijke thee met dit kruidenmengsel, maar je kan ook zelf Glühwein maken. Rode wijn en deze kruiden zachtjes verwarmen (laten koken voor alcoholvrij). Laat de smaken 15 minuten in de wijn trekken en roer er een beetje suiker door naar smaak.

Gluhwein is ook geschikt om stoofpeertjes mee te maken!

Kruiden Thee is een aftreksel van gedroogde planten, kruiden en/of specerijen. Het is dan ook vrij van cafeïne en looizuur.

Ayurveda is een geneeswijze afkomstig uit het oude India. Lichaam, geest en ziel in balans brengen door voeding.

Ingrediënten: Schillen van Citrusvruchten, Kaneel, Steranijs, Kardemom, Kruidnagel, Gember, Vanille Stukjes

Tevens ook te proeven aan een van onze proeftafels!