Serviesgoed

DeliAroma / Serviesgoed

Servies bij DeliAroma

Mooi serveren kun je leren

Liefde voor servies is moeilijk uit te leggen en dat is ook niet nodig onder de echte verzamelaars. Om de koffie-, thee- en chocoladebeleving compleet te maken, biedt DeliAroma ook bijpassend en sfeervol serviesgoed aan. In navolging van de persoonlijke smaak van de eigenaresse vind je prachtige items van drie merken: het Britse Emma Bridgewater, het Nederlandse Pip Studio en het Poolse Bunzlau Castle.

Het assortiment sluit aan op de benodigdheden bij het serveren van koffie en thee met wat lekkers. Denk hierbij aan serviesstukken als mokken, bordjes, schaaltjes en etagères. DeliAroma richt zich op deze drie merken spaarserviezen, die onderling ook nog leuk te combineren zijn.

Emma Bridgewater

Die authentieke Britse sfeer vind je terug in het servies van Emma Bridgewater. De warme, kleurrijke stijl met grote patronen is onmiskenbaar. Het aardewerk zelf is stevig en robuust van ontwerp, zoals je het ziet Engelse boerenkeukens.

Pip Studio

Servies van Pip Studio herken je aan romantische, maar eigentijdse patronen vol gouden randjes en vogels. Het kan niet anders dan dat je hartstikke vrolijk wordt, als je thee drinkt uit een mok van Pip Studio.

Bunzlau Castle

Wie is niet gek op de blauw met witte patronen van Bunzlau Castle? Het is ongelofelijk hoe je met twee tinten zoveel verschillende sferen weet neer te zetten. Soms is het een eenvoudige stip en de andere keer een ingewikkeld, maar sfeervol dessin.

Serviesadvies

Zie je te veel moois en lukt het kiezen of het matchen niet helemaal? Mirjam helpt je graag om het servies te kiezen dat bij jou (of de gelukkige ontvanger) past.


Serviesgoed van de maand

Bij aankoop van € 50 aan Pip Studio servies gratis theedoek.