Thee

DeliAroma / Thee

Thee bij DeliAroma

Echte thee ruiken, zetten en proeven

Bij DeliAroma draait alles om smaak en kwaliteit. Dat proef je terug in de exclusieve theeën die je in de winkel kunt ruiken, proeven en kopen. DeliAroma verkoopt vooralsnog alleen echte thee, van de theeplant Camellia sinensis. Al naargelang de duur van de fermentatie van de theebladeren zijn er vier soorten thee: witte, groene, oolong en zwarte thee.

Op basis van deze vier ‘bereidingswijzen’ van thee, heb je bij DeliAroma de keuze tussen zo’n 53 bijzondere smaken losse thee. De grove, losse thee geeft meer aroma’s af in kokend water dan de fijngemalen thee in theezakjes. Natuurlijk hebben we ook alle accessoires in de winkel om jouw perfecte kop thee te zetten.

Kom thee drinken bij DeliAroma

Bij DeliAroma zijn er tafeltjes waar je aan kunt schuiven om van onze thee (of koffie) te genieten. Wij bieden elke maand een andere verse thee aan, natuurlijk met wat lekkers en geserveerd geheel in stijl van de winkel.


Thee van de maand

SENCHA SINAASAPPEL

Een frisse compositie met de karakteristieke smaak van Gember en Sinaasappel.

De hete gember verenigt zich verrassend harmonieus met de zoete en koelende smaak van sinaasappel tot een echt lekkere zachte Sencha thee. Een waar genot!

Japanse Sencha, gember, zoethout, lemongrass en sinaasappelschil.

Tevens ook te proeven aan een van onze proeftafels!