Koffie

DeliAroma / Koffie

Koffie bij DeliAroma

Niets lekkerder dan de geur van versgemalen koffiebonen

DeliAroma is dé speciaalzaak voor de koffiekenner. Voor een goede koffie zijn twee dingen essentieel: de koffieboon en het branden ervan. Voor ons koffieassortiment werken wij samen met een kleinschalige Nederlandse koffiebranderij. Zij branden volgens de Slow Roast methode. Zo krijgt de boon langer de tijd om een breed pallet aroma’s te ontwikkelen.

Is er iets lekkerder dan de geur van versgemalen koffiebonen? Wij vinden van niet. Bij DeliAroma koop je hele koffiebonen, zodat de smaken en aroma’s goed bewaard blijven in de boon. Als je toch liever gemalen koffie hebt, doen we dat vers voor je in onze winkel. Je kunt kiezen uit een aantal koffiebonen van single origin of enkele heerlijke blends.

Kom koffie drinken bij DeliAroma

In ons “Proeflokaal”zijn er tafeltjes waar je aan kunt schuiven om van onze koffie en te genieten. Wij bieden elke maand een andere koffie en thee aan, natuurlijk met wat lekkers en geserveerd geheel in stijl van de winkel.


Koffie van de maand

MARIMBA

De Marimba is een blend van 100% Arabica bonen samengesteld uit de beste bonen uit Ehiopië en Kenia. De smaak is bloemig, kruidig en zoet met warme nuances van karamel, vanille en bloemen.De koffiebonen worden verbouwd op plantages op een hoogte van minimaal 1200 meter hoog. De Marimba is het meest geschikt voor het maken van een heerlijke lungo.